Nödvändigheter för så kallat off-grid-levande

Off-grid-levande kan vara så kort camping ute i skogen för helgen, eller en mer permanent arrangemang för att leva utanför landet långt borta från städer. Camping är lätt. Men om du tar den mer äventyrliga vägen för långsiktiga off-grid levande, här är de viktigaste du bör förbereda.

Robust skydd

För långsiktiga off-grid levande, det är bäst att ha den mest hållbara skydd du kan ha. Detta kan vara en timmerstuga, förstärkt jurta, container hem, släpvagn hem, eller andra liknande robust skydd. Var noga med att kontrollera först med någon stat eller kommunala lagar och byggnormer om du planerar på en mer permanent off-grid levande arrangemang. Även om det är din mark, kan vissa stater inte tillåta att bygga en off-grid hem.

Källa till dricksvatten

För att säkerställa att din off-grid existens är livskraftig, behöver du en källa till rent, drickbart vatten. Det är allmänt känt bland preppers och off-the-gridders att när det gäller vatten, den genomsnittliga personen behöver 2.7 till 3.7L dagligen. Använd tillgänglighet och placering av rent dricksvatten som din guide för att välja platsen för ditt off-grid hem. Om det inte är möjligt, hitta en webbplats som åtminstone gör det bekvämt för dig att dra vatten från en annan källa. Regnvatten insamling är en annan lösning, men faktor i dess säsongsvariationer. Var du än drar vatten från, kom ihåg att koka eller behandla det först innan du dricker det eller använder det för matlagning.

Ström utanför nätet

Även om levande off-grid bokstavligen innebär att leva utan att vara ansluten till elnätet, det finns ingen regel som säger att du måste leva i den mörka tidsåldern. Du kan och bör fortfarande använda andra sätt att generera el för att driva några moderna bekvämligheter. Du kan välja en solenergi, vindkraft eller mini-vattenkraft setup. Kontrollera om din plats har en rask rörelseström, tillräckligt med sol eller vind för att anpassa någon av dessa inställningar. Du behöver också ett sätt att lagra den kraft som samlas in av dessa system. Om ditt off-grid hem råkar vara nära en plats som Salt Lake City, är det lätt nog att få ett hem batteri.

Livskraftiga livsmedelskällor

Även om det inte är ovanligt att göra en leverans springa och köra till närmaste stad en eller två gånger i månaden, skulle det vara bättre om din off-grid existens hade en kompletterande livsmedelsförsörjning. Det är orealistiskt att skapa en storskalig livsmedelsproduktion setup, men du kan bygga något mindre som en gård trädgård. Du kan också höja en del boskap för mat, såsom kycklingar, kaniner, får eller getter.

Avfallshanteringssystem

Att leva utanför nätet även för ett par månader kräver att ha ett ordentligt avfallshanteringssystem. Om mänskligt avfall inte behandlas på rätt sätt, kan detta leda till sjukdomar som kolera, tarmparasiter och tyfus. Utomhus toaletter och latriner måste göras tillgängliga och bort från ditt vardagsrum, floder, bäckar och andra vattenkällor. Du kan välja kompostering toaletter för att effektivt hantera ditt avfall, men en septiktank med en underjordisk urlakning fält skulle vara perfekt. När det gäller matsvinn, gör ett komposteringssystem för att hjälpa till att hantera avfallshantering och livsmedelsproduktion.

Att leva utanför nätet på lång sikt eller till och med permanent är mer än en livsstilsförändring. Det är en filosofi som många amerikaner har anammat. Om du väljer att leva off-grid, har dessa väsentligheter på plats och fortsätta att lära sig om hållbart boende.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: